Humorul Citeste

În cadrul proiectului „Lectura şi aventura”, proiect de parteneriat al școlilor „Petru Comarnescu” şi „Teodor Balan” din Gura Humorului, împreună cu Alexandria Librării, se organizează vineri, 18 noiembrie 2011, prima ediţie din “Humorul Citeşte”, o manifestare menită să încurajeze lectura în spaţii publice. 

Evenimentul face parte din proiectul naţional Lecturi Urbane-Oraşul Citeşte, un proiect de implicare socială ce are ca scop crearea unui nou model de a contribui la binele comunităţii. Credem că România se poate transforma prin lectură şi vom face toate eforturile în lungul maraton Lecturi Urbane pentru a creşte numărul celor care citesc şi a trezi interesul pentru carte în rândul tinerilor. Timp de două ore vom citi împreună cărțile adunate prin donații, după care le vom putea lua acasa pentru a continua să le citim. Manifestarea va începe de la ora 13.00 şi se va desfăşura în proximitatea librăriei Alexandria şi la Muzeul Obiceiurilor Populare din Bucovina.

Te aşteptăm în locaţiile partenere (la școală, la Alexandria Librării sau la Muzeul Obiceiurilor Populare) să DONEZI O CARTE. Cărţile primite vor fi inscripţionate cu însemnele proiectului „Lectura și aventura” și “Citeşte şi dă mai departe!” şi apoi  vor fi dăruite cititorilor prezenţi  pe 18 noiembrie la acțiune.

Donează! Citeşte! Dă mai departe!